Over ons.

Unieke Ideeën komen tot stand door unieke ideeën.

….Enkele jaren geleden hebben mijn gezin en ik via een jobaanbieding België achter ons gelaten. Sindsdien kun je ons vinden onder de zon. Wat ons ABSOLUUT niet tegenhoud om ook voor klanten in België en Nederland te kunnen werken. Door onze digitale maatschappij is dit perfect mogelijk. Echter wel met één groot verschil, dat een complete website door ons gemaakt VEEL VOORDELIGER is dan een website ontworpen in België of Nederland.

Frequently Asked Questions

Gorilla-Webdesign is gebeten door het ontwerpen en schrijven van websites en omdat we geheel transparant zijn. We staan u bij van start tot finish voor het hele project. Waardoor je  ook niet opzoek moet gaan naar iemand voor je Logo, of je Fotografie. Wij bieden u het volledige plaatsje.

Bij ons is elk project een uniek project. De kostprijs is dan ook afhankelijk van wat je wensen zijn. Maar bij Gorilla-Webdesign is er voor elk budget een oplossing.

Voor het allemaal begint, bespreken we samen welk webdesign, logo of foto’s je graag zou willen voor je onderneming. Ik maak samen met jou de offerte op en we bespreken wat nodig is voor het verdere verloop.

Wanneer de website klaar is, wordt de website getest door mij en enkele andere klanten. Als die tevreden zijn over de werking gaan we naar de volgende stap. Het grote moment. afleveren website. Eens dit is gebeurd staat de website online! Wens je achteraf nog aanpassingen te laten uitvoeren , dat kan. 2 eerste aanpassing is gratis.

Wekelijks worden er back-ups gemaakt van de website alsook controleren we de plug-ins. We kijken of er updates nodig zijn van het hele systeem. En zorgen er voor dat de website steeds 100 % werkt met onze supersnelle hosting.  

Onze Missie 

innovative & op maat gemaakt.

Our Happy Clients

Met veel dank aan Gorilla-webdesign. Heel erg tevreden.
Het smulbagetje
Eigenaar
Super content van onze website Bravo!
Nandi
Eigenaar

Toch nog een vraag!

Mocht je toch nog een vraag hebben in verband met je project. Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer tekst en uitleg bij je vragen.